Bestuur stichting Cantate op de Brink

Het bestuur van stichting Cantate op de Brink bestaat uit de volgende leden:

  • Joep Mourits – voorzitter
  • Marianne Berger – penningmeester
  • Machteld van Woerden – secretaris
  • Sebastiaan van Eck
  • Marjanne Lammertsma
  • Arno Rog (2006-2018)
  • Heleen Weimar

Vriend Cantate op de Brink

Voor minimaal € 25,- per jaar bent u al Vriend van Cantate op de Brink en ondersteunt u dit bijzondere muzikale initiatief.
Onder nieuwe en bestaande vrienden wordt vier keer per jaar een aantal vrijkaarten verloot voor de NTR ZaterdagMatinee en AVROTROS Vrijdagconcert.

Wordt Vriend en steun deze unieke serie in Hilversum

Door middel van onderstaand online formulier kunt u zich aanmelden als Vriend van Cantate op de Brink. U kunt hieronder aangeven voor hoeveel u de Stichting Cantate op de Brink financieel wilt steunen.
De Stichting heeft de culturele ANBI status. Dat betekent dat uw gift, ook via Vrienden Cantate op de Brink, voor 125% aftrekbaar is van uw belastbaar inkomen.

Culturele ANBI

Stichting Cantate op de Brink te Hilversum heeft de status van een culturele culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).
Dat betekent dat uw gift, ook via Vrienden Cantate op de Brink, voor 125% aftrekbaar is van uw belastbaar inkomen. Dat scheelt aanmerkelijk. Voor een gift van 100 euro bijvoorbeeld betaalt u uiteindelijk zelf slechts 35 tot 57 euro, afhankelijk van uw belastingtarief.

U kunt uw gift en/of bijdrage aan Vrienden Cantate op de Brink storten op: NL 97 INGB 0004467937 t.n.v. Stichting Cantate op de Brink te Hilversum.

Rechtspersonen Samenwerkingsverbanden Informatie Nummer

Het RSIN van Stichting Cantate op de Brink te Hilversum is: 819383508

Op grond van de richtlijnen en wetgeving inzake ANBI kunt u hieronder de volgende openbare informatie van stichting Cantate op de Brink raadplegen:

Afgelopen jaren: