25 mei 2024: Wer mich liebet, der wird mein Wort halten, BWV 74

25 mei 2024: Wer mich liebet, der wird mein Wort halten, BWV 74

Locatie en aanvangtijd .

Waardeer onze cantate-uitvoeringen met uw donatie

Solist

Florian Just

Florian Just begon zijn zangopleiding als lid van het Dresdner Kreuzchor. Later studeerde hij aan het Conservatorium van Amsterdam en aan het Conservatoire de Metz in de Opera- en Liedklas van Udo Reinemann. Florian Just is een veelgevraagd solist in onder meer Bach’s Weihnachtsoratorium, de Matthäus- en Johannespassie, Mahlers orkestliederen en Carl Orff's Carmina Burana. Florian Just won verschillende prijzen op internationale concoursen.

Dirigent

Anthony Scheffer

Anthony Scheffer (1991) begon zijn muzikale carrière als organist en cantor in zijn geboortestad Amersfoort. Naast de viool ontdekt hij al snel zijn passie voor het dirigeren. Tijdens zijn studies Liberal Arts and Science en Muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht steekt hij zijn licht op bij diverse dirigenten en leidt hij verschillende vocale en instrumentale ensembles.Koor

Faelix Baroque

Ensemble Illustre is een gezelschap van jonge musici met een passie voor oude muziek. Ensemble Illustre werd in het voorjaar van 2013 opgericht met als doel oude muziek uit de renaissance en barok in een educatieve sfeer uit te voeren. Ensemble Illustre staat onder leiding van artistiek leider Dennis Broeders.

Inleiding

De inleiding wordt verzorgd door Machteld van Woerden.